Avaliações de 'T Pannenkoekschip Zwolle

Avaliações recentes

4.0
Gerlinda
6 agosto 2023

Snelle bezorging. Heerlijke warme pannenkoeken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mvr
9 junho 2023

Zoals altijd een heerlijke pannenkoek, warm en op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.

MMH
5 abril 2023

Snel bezorgd en heerlijk!

Zwolle
1 março 2023
Hetty Huisman
27 janeiro 2023

Pannenkoek was lekker, goed warm. Bezorging duurde vrij lang. Was gezegd een uur duurde uit eindelijk 1 uur en 20 minuten

Kiki
14 janeiro 2023

Zoals altijd prima !

Marleen
19 outubro 2022

Heerlijk gegeten! Leuke verrassing voor de kinderen .

Godfried Zuiderveld
14 outubro 2022

Prima service.

Carlo
25 setembro 2022
Rijk van Haaften
24 agosto 2022

Bij de Smulbox werd de Luikse Wafel niet meegeleverd. Dat is een beetje slordig. Verder goed gebakken en smakelijke pannenkoeken.

Alicia
21 agosto 2022

Lekker, maar lang niet voldoende voor een volle maag. Daardoor vrij duur als je er geen hele maaltijd aan hebt.

Martijn Kleingeerts
22 junho 2022

Altijd heerlijk. Vaste klant

Melanie
4 junho 2022

Mooi.op.tijd gebracht. T was weer heerlijk en lekker warm

Hamer
25 maio 2022

Altijd heerlijke pannenkoeken! Super service en erg attent. Bedankt ook voor de verrassing voor de jarige!

Esther
22 maio 2022

Bestelling was er in 20 min. Ondanks dat het er zo snel was waren de pannenkoeken koud. En helaas kan je op de site niet de toeslag voor glutenvrij zien. Om aan het bezorgbedrag te komen heb ik drinken erbij gedaan wat met de toeslag gelijk bij betalen niet nodig was geweest.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janet
2 maio 2022

De pannenkoeken zelf waren heerlijk. De bestelling was groot, maar nog steeds warm toen hij aankwam! Er was een kleine vergissing met de bestelling, maar één belletje en 10min later was het alweer opgelost.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ineke
24 abril 2022
Kikie
23 abril 2022

Lekker gegeten Verrukkelijk knapperig stokbrood !

Marjolein
26 março 2022

Pannekoeken waren aan de onderkant zwart. Het duurde meer dan een uur voordat de pannekoeken bezorgd werden.

Melanie
12 março 2022

Was lekker maar wel al zo goed als koud en dat was wel erg jammer

Kiki
28 fevereiro 2022

Heel goed ! Snel bezorgd Heerlijke pannenkoek

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kiki
11 fevereiro 2022

Altijd goed Alleen jammer dat het zo snel afkoelt Maar ff in de oven en dan is dat opgelost

Gerritsen
29 dezembro 2021

Vond t jammer dat ik smiddags al besteld had en t als nog een kwartier te laat kwam. Verder was t wel warm en weer lekker.

Esther
24 novembro 2021

Heerlijke pannenkoeken, buikje rond gegeten allemaal. Mama heeft weer lekker 'gekookt' vanavond ;-)

Wieke
20 novembro 2021

Ruim op tijd bezorgd en heerlijke pannenkoeken!

Kiki
31 outubro 2021

Heerlijke pannenkoek Aanrader !

Addy
25 outubro 2021

Prima smulboxen voor de kleinzoons. Goede service en wat super dat jullie het zaterdag al rond 12 konden brengen. Jongens waren erg enthousiast net als wij.

C
24 outubro 2021

Het was 3 kwartier na de verwachte bezorging eindelijk bezorgt. Was de pannenkoek ook nog zo goed als koud

Thijs de Roo
10 outubro 2021

We zijn vaste klant. De pannekoek was nu iets te snel gebakken misschien. De kaas (op de spek-kaas pannekoek) was hard en smaakte soms zelfs iets verbrand. Daarnaast was het broodje met kruidenboter erbij hard en de kruidenboter bevroren. We hebben het brood helaas weg kunnen gooien. Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. Jammer!

Janet
6 outubro 2021
Guus
6 outubro 2021

De bestelling was geplaatst om 18:32 en wonderbaarlijk genoeg kwam de bestelling om 18:40 al aan de deur. Dat is nog eens snelle service haha. Helaas zat er ook banaan op mijn kaas spek pannekoek. Maar de snelheid van bezorging maakte dit goed

Kikie
14 agosto 2021

TOP Lekkere warme pannenkoek

Joost
3 agosto 2021

Erg lekker. Goed warm en vriendelijke bezorging

ANONIEM
3 agosto 2021
Els
24 julho 2021

Ruim half uur te vroeg bezorgd, daardoor waren de pannenkoeken al redelijk afgekoeld .Een van de pannenkoeken was niet helemaal gaar.

Gerritsen
14 julho 2021

Was weer lekker en warm alleen jammer t meer dan een half uur later kwam dan af had gesproken

Debbie
1 julho 2021

Heerlijke pannenkoeken! En snel gebracht. We zullen zeker vaker bestellen

Nico
30 junho 2021

Was gewoon prima! Voor herhaling vatbaar. Echter, normale prijs wel te hoog, voor 7,50 euro op de woensdag perfect!

Yvonne
23 junho 2021

Erg lekkere pannenkoeken! Ik had de Schobbejak en die was heerlijk! De service is ook erg goed, netjes en snel.. Ik ga zeker weer gauw bestellen

Femke
14 maio 2021

Hele lekkere pannekoeken. Goed warm. Werden nauwkeurig op de hoogte gehouden van de bestelling qua tijd.

Eddie
12 maio 2021

Op tijd bezorgd, lekker warm en goed vullende en heerlijke pannenkoeken!

Jeroen
9 maio 2021
Carline
22 abril 2021

Heerlijke, warme pannenkoek en enorm fan van de warme wafels, de beste die ik tot nu toe geproefd heb!

Gerritsen
15 abril 2021

Was weer erg lekker en we heerlijk warme pannenkoek. Bedankt!!

Kikie
9 abril 2021

Mooi op tijd Lekkere pannenkoek Nog warm genoeg al mag het van mij wat warmer (maar kan misschien niet door vervoer)

Truus Wever
27 março 2021

Helaas pannenkoeken waren niet erg warm. Wij wonen redelijk dichtbij, maar warm afleveren schijnt moeilijk te zijn. Spek op de één en ham op de andere was aangebrand tot verbrand. Helaas is onze ervaring heel teleurstellend. Geen bestellingen van ons meer bij jullie.

Sellis
17 março 2021

Het ei zat op de verkeerde pannenkoek, zodoende was 1 pannekoek niet compleet en de ander overcompleet.

John van Dijk
14 março 2021

Lekker warm en op tijd bezorgd. Kinderen smulden er van. Konden we even thuis genieten van wat we anders op het authentieke schip konden doen. Hopelijk mogen we snek weer aan boord!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marion
7 março 2021

Het was erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Eggen
28 fevereiro 2021

Heerlijke pannenkoeken en nachts. Keurig verzorgd alles.Een aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Benjamin
26 fevereiro 2021

Was heerlijk en goed warm

CdeH
3 fevereiro 2021

Vroeger bij het pannenkoekenschip gegeten... kan me grootte pannenkoeken herinneren. Die ik nu heb gehad waren klein dun met gaten en daarom te duur. In Wezep en Wapenveld krijg je meer voor minder... 2,50 extra voor shoarma die je niet eens terug kunt vinden. Stokbrood met kruidenboter die volgens mij niet bedorven was, maar wel zuur smaakte. Ik had de bezorging om 19.45u willen hebben omdat ik nog naar de dierenarts moest. @dierenarts ben ik 2x gebeld wat achteraf het pannenkoekschip was. De bezorging was veeeel te vroeg waardoor mijn pannenkoek ondertussen bijna koud was. (Vraag niet naar gewenste bezorgtijden als je je er niet aan houdt... ) Je kunt online bestellen, maar niet alle ingredienten die ze hebben staan op fe lijst. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Marjolein
2 fevereiro 2021

Top service! Bezorgen hier eindelijk niet, maar werden gebeld dat ze onze bestelling toch langs wilden brengen!! En dat op de verjaardag van onze dochter! En de pannenkoeken smaakten heerlijk!

Aukje
13 janeiro 2021

Heerlijke pannenkoek. Had wel wat warmer gemogen. Bezorging was prima. Keurig op tijd en rekeninghoudend met de corona maatregelen

Eddy
6 janeiro 2021

Heerlijk vullende pannenkoeken. Aanrader!

H.G. Tan
3 janeiro 2020

Op de Nacho's zat er weinig kaas op! Volgende keer wat meer kaas, dan geeft het beter smaak!

Henri
1 janeiro 2020
Cindy
12 dezembro 2020

Een half uur te laat, maar wel lauw warm

Wieneke Krist
29 novembro 2020

Het was een feestje om dit uit te proberen en zekers voor herhaling vatbaar. Wat waren de kids blij en zelfs ook nog cadeautje erbij👍

Kok
15 novembro 2020

Wij hebben heerlijk gegeten en zsm dat is ook echt zsm.

Ik
11 novembro 2020
J.K
11 novembro 2020
Susanne
25 outubro 2020

De helft vd pannenkoeken waren aangebrand en zwart. Erg jammer! Verder smaakte het oke.. Voor ons noet voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jessica
23 outubro 2020

Heerlijke en warme pannenkoeken ontvangen. Levering was binnen 25 minuten.

Bé
15 outubro 2020

De pannenkoeken waren weer zoals normaal zeer goed van kwaliteit en warm. Precies op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgen.

Familie van Haaften
14 outubro 2020

Goede service. Gebeld toen de bestelling klaar was en het werd direct naar de ingang gebracht. Thuis genoten van heerlijke en nog goed warme pannenkoeken met ruime vulling.

P. Brinkman
3 outubro 2020

Het was heerlijk, en nog goed warm.

Arjan
15 agosto 2020

Heerlijke pannenkoeken en de bezorging was ondanks het onweer maar iets te laat. Dat laatste werd trouwens keurig telefonisch vooraf gemeld. Wel jammer was dat de kleine kinderpannenkoek niet werd afgeleverd, waarschijnlijk vergeten in de drukte. Ons meisje heeft heerlijk meegegeten van de andere pannenkoeken. Bedankt!

Bijsterveld
10 agosto 2020

Heerlijke pannenkoek

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Léon
1 agosto 2020

Prima kwaliteit en lekker warm. Half uurtje eerder dan doorgegeven maar beter dan te laat

Harmannus
29 julho 2020

Top geregeld! Bezorging duurde iets langer dan verwacht doordat het druk was maar dan nog wel de moeite nemen om even te bellen en gratis blikje drinken aan te bieden echt super service

Cindy
19 julho 2020

De pannenkoeken waren lekker, maar we hadden ook een proeverijtje erbij besteld. Dit was gewoon slecht, de chef had totaal geen inspiratie. 1 pannenkoekje was met appel, hiervan hadden we al 2 grote pannenkoek besteld. 1 pannenkoekje was met 3 keiharde rozijnen. 1 pannenkoekje was met een ui, 1 met spek en 1 met kaas (wie kent die standaard pannenkoeken niet??) En dit kost dan 10 euro!!. Volgens mij kunnen jullie veel meer halen uit een proeverij. Ik had verwacht dat we 5 pannenkoekje zou krijgen met jullie specialiteiten, maar helaas een gemiste kans

Bisterveld
17 julho 2020

Heerlijke pannenkoek.

KinderfysioExtra Bert Halfwerk
3 julho 2020

Gezellige bezorging, op tijd en vooral lekkere warme pannenkoeken.

Remko Nijman
2 julho 2020

Nu voor de 2e keer besteld en weer voor de 2e keer erg verrast. We hadden nooit gedacht dat je zulke bijzondere vreemde creaties met van pannenkoeken kon maken en dat het dan ook zo lekker zou zijn. Hier 2 vaste klanten erbij!

Box
29 junho 2020

Super lekkere pannenkoeken gegeten, helemaal de luxe hartigen. Die met kalfsragout en ham,kaas,champignon,ei. Bestelling op de afgesproken tijd bezorgd en heet!!! Hartelijk dank

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlotte
6 junho 2020

We hebben lekker gegeten!

Heco
27 maio 2020

Uitstekende pannenkoeken.

Sabine
24 maio 2020

Lekker gegeten

Simone
20 maio 2020

Perfecte timing van bezorging Pannekoeken waren heerlijk en goed warm.

Mirte
15 maio 2020

Fantastisch lekkere en goed belegde pannenkoeken. Bezorging was erg snel. Het was alleen 45m eerder dan verwachtte bezorgtijd.

Van
13 maio 2020
Maaike swinkels
11 maio 2020

Voor mijn oudtante van 95 als kado laten bezorgen. Ze heeft ontzettend genieten!! Smaakte allemaal even heerlijk. Super bedankt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jenneke Vos
8 maio 2020

Het was weer heerlijk!

Joke
30 abril 2020

Heerlijke pannenkoek en milkshake. Snelle bezorging. Bezorger hield keurig afstand bij de deur. Pannenkoek had wel iets warmer gemogen

anoniem (zie bestelnummer)
29 abril 2020

Een pannenkoek was erg aangebrand en eigenlijk niet om te eten, de andere was matig en de derde was redelijk. Daarnaast waren ze, waarschijnlijk gezien de afstand, behoorlijk afgekoeld.

Cis
3 abril 2020

Nadeel van pannekoeken is dat ze snel koud zijn, voordeel van pannekoeken is dat ze koud ook lekker zijn. Gewoon goed qua bezorging en snelheid. En de pannekoeken zijn heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
23 março 2020

Super snelle bezorging en lekkere, betaalbare pannenkoeken!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sabine en Tessa
14 fevereiro 2020

In eerste instantie werd er 1 pannenkoek vergeten. Dit werd, na een telefoontje, hersteld en voorzien van een extraatje in de vorm van een lolly. Erg leuke goedmaker! Wat erg vreemd was is dat de bezorger uitgebreid stond te fotograferen/selfies stond te maken bij ons binnen. Vervolgens, bij de nalevering, stond de betreffende jongeman nog zeker 10 minuten voor ons pand. De temperatuur van de pannenkoeken mag ook wel iets warmer.