Beoordelingen van 'T Pannenkoekschip Zwolle

Recente recensies

4.0
Gerritsen
20 april 2024

Lekkere warme pannekoeken en aardige bezorger

Truus Wever
20 april 2024

Nu zeer tevreden. Pannenkoeken waren warm en niet aangebrand. Smaakten heerlijk👍

van Leeuwen
3 april 2024

Blij verrast veel sneller bezorgd als na bestelling de verwachting was. De warme kersen misschien beter los in kersensap meeleveren, in plaats van dat ze door de hele doos liggen - dat doet een beetje kaal aan

Gert Siekmans
3 april 2024

Absurd dat je een bestelling kan doen, kan betalen en later blijkt dat het restaurant gesloten is. Telefonisch onbereikbaar en later in de avond in mijn mailbox een verzoek om een review over de bestelling. Ik vind het vreemd. Wanneer het restaurant weer open is maar even bellen en melden dat ik het erg vreemd vind.

Bob de Groot
13 maart 2024

Heerlijk eten en vriendelijkheid ten top!

Esra
24 februari 2024
Esther Wever
11 februari 2024
Ingrid
3 februari 2024

Pannenkoeken waren werkelijk heerlijk! Onze complimenten voor de zeer vriendelijke bezorger. Wij bestellen een volgende keer zeker weer bij jullie.

C. de Vries
2 januari 2024
Dorien
31 oktober 2023

Online bestel optie stond open terwijl jullie gesloten zijn. Helaas dus geen bestelling ontvangen.. hopelijk spoedig mijn geld terug!

Gerritsen
12 oktober 2023

Was lekker ma had wel warmer gemogen. Waren bijna koud

Gerlinda
6 augustus 2023

Snelle bezorging. Heerlijke warme pannenkoeken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mvr
9 juni 2023

Zoals altijd een heerlijke pannenkoek, warm en op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger.

MMH
5 april 2023

Snel bezorgd en heerlijk!

Zwolle
1 maart 2023
Hetty Huisman
27 januari 2023

Pannenkoek was lekker, goed warm. Bezorging duurde vrij lang. Was gezegd een uur duurde uit eindelijk 1 uur en 20 minuten

Kiki
14 januari 2023

Zoals altijd prima !

Marleen
19 oktober 2022

Heerlijk gegeten! Leuke verrassing voor de kinderen .

Godfried Zuiderveld
14 oktober 2022

Prima service.

Carlo
25 september 2022
Rijk van Haaften
24 augustus 2022

Bij de Smulbox werd de Luikse Wafel niet meegeleverd. Dat is een beetje slordig. Verder goed gebakken en smakelijke pannenkoeken.

Alicia
21 augustus 2022

Lekker, maar lang niet voldoende voor een volle maag. Daardoor vrij duur als je er geen hele maaltijd aan hebt.

Martijn Kleingeerts
22 juni 2022

Altijd heerlijk. Vaste klant

Melanie
4 juni 2022

Mooi.op.tijd gebracht. T was weer heerlijk en lekker warm

Hamer
25 mei 2022

Altijd heerlijke pannenkoeken! Super service en erg attent. Bedankt ook voor de verrassing voor de jarige!

Esther
22 mei 2022

Bestelling was er in 20 min. Ondanks dat het er zo snel was waren de pannenkoeken koud. En helaas kan je op de site niet de toeslag voor glutenvrij zien. Om aan het bezorgbedrag te komen heb ik drinken erbij gedaan wat met de toeslag gelijk bij betalen niet nodig was geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
2 mei 2022

De pannenkoeken zelf waren heerlijk. De bestelling was groot, maar nog steeds warm toen hij aankwam! Er was een kleine vergissing met de bestelling, maar één belletje en 10min later was het alweer opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke
24 april 2022
Kikie
23 april 2022

Lekker gegeten Verrukkelijk knapperig stokbrood !

Marjolein
26 maart 2022

Pannekoeken waren aan de onderkant zwart. Het duurde meer dan een uur voordat de pannekoeken bezorgd werden.

Melanie
12 maart 2022

Was lekker maar wel al zo goed als koud en dat was wel erg jammer

Kiki
28 februari 2022

Heel goed ! Snel bezorgd Heerlijke pannenkoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kiki
11 februari 2022

Altijd goed Alleen jammer dat het zo snel afkoelt Maar ff in de oven en dan is dat opgelost

Gerritsen
29 december 2021

Vond t jammer dat ik smiddags al besteld had en t als nog een kwartier te laat kwam. Verder was t wel warm en weer lekker.

Esther
24 november 2021

Heerlijke pannenkoeken, buikje rond gegeten allemaal. Mama heeft weer lekker 'gekookt' vanavond ;-)

Wieke
20 november 2021

Ruim op tijd bezorgd en heerlijke pannenkoeken!

Kiki
31 oktober 2021

Heerlijke pannenkoek Aanrader !

Addy
25 oktober 2021

Prima smulboxen voor de kleinzoons. Goede service en wat super dat jullie het zaterdag al rond 12 konden brengen. Jongens waren erg enthousiast net als wij.

C
24 oktober 2021

Het was 3 kwartier na de verwachte bezorging eindelijk bezorgt. Was de pannenkoek ook nog zo goed als koud

Thijs de Roo
10 oktober 2021

We zijn vaste klant. De pannekoek was nu iets te snel gebakken misschien. De kaas (op de spek-kaas pannekoek) was hard en smaakte soms zelfs iets verbrand. Daarnaast was het broodje met kruidenboter erbij hard en de kruidenboter bevroren. We hebben het brood helaas weg kunnen gooien. Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. Jammer!

Janet
6 oktober 2021
Guus
6 oktober 2021

De bestelling was geplaatst om 18:32 en wonderbaarlijk genoeg kwam de bestelling om 18:40 al aan de deur. Dat is nog eens snelle service haha. Helaas zat er ook banaan op mijn kaas spek pannekoek. Maar de snelheid van bezorging maakte dit goed

Kikie
14 augustus 2021

TOP Lekkere warme pannenkoek

Joost
3 augustus 2021

Erg lekker. Goed warm en vriendelijke bezorging

ANONIEM
3 augustus 2021
Els
24 juli 2021

Ruim half uur te vroeg bezorgd, daardoor waren de pannenkoeken al redelijk afgekoeld .Een van de pannenkoeken was niet helemaal gaar.

Gerritsen
14 juli 2021

Was weer lekker en warm alleen jammer t meer dan een half uur later kwam dan af had gesproken

Debbie
1 juli 2021

Heerlijke pannenkoeken! En snel gebracht. We zullen zeker vaker bestellen

Nico
30 juni 2021

Was gewoon prima! Voor herhaling vatbaar. Echter, normale prijs wel te hoog, voor 7,50 euro op de woensdag perfect!

Yvonne
23 juni 2021

Erg lekkere pannenkoeken! Ik had de Schobbejak en die was heerlijk! De service is ook erg goed, netjes en snel.. Ik ga zeker weer gauw bestellen

Femke
14 mei 2021

Hele lekkere pannekoeken. Goed warm. Werden nauwkeurig op de hoogte gehouden van de bestelling qua tijd.

Eddie
12 mei 2021

Op tijd bezorgd, lekker warm en goed vullende en heerlijke pannenkoeken!

Jeroen
9 mei 2021
Carline
22 april 2021

Heerlijke, warme pannenkoek en enorm fan van de warme wafels, de beste die ik tot nu toe geproefd heb!

Gerritsen
15 april 2021

Was weer erg lekker en we heerlijk warme pannenkoek. Bedankt!!

Kikie
9 april 2021

Mooi op tijd Lekkere pannenkoek Nog warm genoeg al mag het van mij wat warmer (maar kan misschien niet door vervoer)

Truus Wever
27 maart 2021

Helaas pannenkoeken waren niet erg warm. Wij wonen redelijk dichtbij, maar warm afleveren schijnt moeilijk te zijn. Spek op de één en ham op de andere was aangebrand tot verbrand. Helaas is onze ervaring heel teleurstellend. Geen bestellingen van ons meer bij jullie.

Sellis
17 maart 2021

Het ei zat op de verkeerde pannenkoek, zodoende was 1 pannekoek niet compleet en de ander overcompleet.

John van Dijk
14 maart 2021

Lekker warm en op tijd bezorgd. Kinderen smulden er van. Konden we even thuis genieten van wat we anders op het authentieke schip konden doen. Hopelijk mogen we snek weer aan boord!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
7 maart 2021

Het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Eggen
28 februari 2021

Heerlijke pannenkoeken en nachts. Keurig verzorgd alles.Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benjamin
26 februari 2021

Was heerlijk en goed warm

CdeH
3 februari 2021

Vroeger bij het pannenkoekenschip gegeten... kan me grootte pannenkoeken herinneren. Die ik nu heb gehad waren klein dun met gaten en daarom te duur. In Wezep en Wapenveld krijg je meer voor minder... 2,50 extra voor shoarma die je niet eens terug kunt vinden. Stokbrood met kruidenboter die volgens mij niet bedorven was, maar wel zuur smaakte. Ik had de bezorging om 19.45u willen hebben omdat ik nog naar de dierenarts moest. @dierenarts ben ik 2x gebeld wat achteraf het pannenkoekschip was. De bezorging was veeeel te vroeg waardoor mijn pannenkoek ondertussen bijna koud was. (Vraag niet naar gewenste bezorgtijden als je je er niet aan houdt... ) Je kunt online bestellen, maar niet alle ingredienten die ze hebben staan op fe lijst. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Marjolein
2 februari 2021

Top service! Bezorgen hier eindelijk niet, maar werden gebeld dat ze onze bestelling toch langs wilden brengen!! En dat op de verjaardag van onze dochter! En de pannenkoeken smaakten heerlijk!

Aukje
13 januari 2021

Heerlijke pannenkoek. Had wel wat warmer gemogen. Bezorging was prima. Keurig op tijd en rekeninghoudend met de corona maatregelen

Eddy
6 januari 2021

Heerlijk vullende pannenkoeken. Aanrader!

H.G. Tan
3 januari 2020

Op de Nacho's zat er weinig kaas op! Volgende keer wat meer kaas, dan geeft het beter smaak!

Henri
1 januari 2020
Cindy
12 december 2020

Een half uur te laat, maar wel lauw warm

Wieneke Krist
29 november 2020

Het was een feestje om dit uit te proberen en zekers voor herhaling vatbaar. Wat waren de kids blij en zelfs ook nog cadeautje erbij👍

Kok
15 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten en zsm dat is ook echt zsm.

Ik
11 november 2020
J.K
11 november 2020
Susanne
25 oktober 2020

De helft vd pannenkoeken waren aangebrand en zwart. Erg jammer! Verder smaakte het oke.. Voor ons noet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessica
23 oktober 2020

Heerlijke en warme pannenkoeken ontvangen. Levering was binnen 25 minuten.

15 oktober 2020

De pannenkoeken waren weer zoals normaal zeer goed van kwaliteit en warm. Precies op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgen.

Familie van Haaften
14 oktober 2020

Goede service. Gebeld toen de bestelling klaar was en het werd direct naar de ingang gebracht. Thuis genoten van heerlijke en nog goed warme pannenkoeken met ruime vulling.

P. Brinkman
3 oktober 2020

Het was heerlijk, en nog goed warm.

Arjan
15 augustus 2020

Heerlijke pannenkoeken en de bezorging was ondanks het onweer maar iets te laat. Dat laatste werd trouwens keurig telefonisch vooraf gemeld. Wel jammer was dat de kleine kinderpannenkoek niet werd afgeleverd, waarschijnlijk vergeten in de drukte. Ons meisje heeft heerlijk meegegeten van de andere pannenkoeken. Bedankt!

Bijsterveld
10 augustus 2020

Heerlijke pannenkoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Léon
1 augustus 2020

Prima kwaliteit en lekker warm. Half uurtje eerder dan doorgegeven maar beter dan te laat

Harmannus
29 juli 2020

Top geregeld! Bezorging duurde iets langer dan verwacht doordat het druk was maar dan nog wel de moeite nemen om even te bellen en gratis blikje drinken aan te bieden echt super service

Cindy
19 juli 2020

De pannenkoeken waren lekker, maar we hadden ook een proeverijtje erbij besteld. Dit was gewoon slecht, de chef had totaal geen inspiratie. 1 pannenkoekje was met appel, hiervan hadden we al 2 grote pannenkoek besteld. 1 pannenkoekje was met 3 keiharde rozijnen. 1 pannenkoekje was met een ui, 1 met spek en 1 met kaas (wie kent die standaard pannenkoeken niet??) En dit kost dan 10 euro!!. Volgens mij kunnen jullie veel meer halen uit een proeverij. Ik had verwacht dat we 5 pannenkoekje zou krijgen met jullie specialiteiten, maar helaas een gemiste kans

Bisterveld
17 juli 2020

Heerlijke pannenkoek.

KinderfysioExtra Bert Halfwerk
3 juli 2020

Gezellige bezorging, op tijd en vooral lekkere warme pannenkoeken.

Remko Nijman
2 juli 2020

Nu voor de 2e keer besteld en weer voor de 2e keer erg verrast. We hadden nooit gedacht dat je zulke bijzondere vreemde creaties met van pannenkoeken kon maken en dat het dan ook zo lekker zou zijn. Hier 2 vaste klanten erbij!

Box
29 juni 2020

Super lekkere pannenkoeken gegeten, helemaal de luxe hartigen. Die met kalfsragout en ham,kaas,champignon,ei. Bestelling op de afgesproken tijd bezorgd en heet!!! Hartelijk dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
6 juni 2020

We hebben lekker gegeten!

Heco
27 mei 2020

Uitstekende pannenkoeken.

Sabine
24 mei 2020

Lekker gegeten

Simone
20 mei 2020

Perfecte timing van bezorging Pannekoeken waren heerlijk en goed warm.

Mirte
15 mei 2020

Fantastisch lekkere en goed belegde pannenkoeken. Bezorging was erg snel. Het was alleen 45m eerder dan verwachtte bezorgtijd.

Van
13 mei 2020
Maaike swinkels
11 mei 2020

Voor mijn oudtante van 95 als kado laten bezorgen. Ze heeft ontzettend genieten!! Smaakte allemaal even heerlijk. Super bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenneke Vos
8 mei 2020

Het was weer heerlijk!

Joke
30 april 2020

Heerlijke pannenkoek en milkshake. Snelle bezorging. Bezorger hield keurig afstand bij de deur. Pannenkoek had wel iets warmer gemogen

anoniem (zie bestelnummer)
29 april 2020

Een pannenkoek was erg aangebrand en eigenlijk niet om te eten, de andere was matig en de derde was redelijk. Daarnaast waren ze, waarschijnlijk gezien de afstand, behoorlijk afgekoeld.

Cis
3 april 2020

Nadeel van pannekoeken is dat ze snel koud zijn, voordeel van pannekoeken is dat ze koud ook lekker zijn. Gewoon goed qua bezorging en snelheid. En de pannekoeken zijn heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
23 maart 2020

Super snelle bezorging en lekkere, betaalbare pannenkoeken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine en Tessa
14 februari 2020

In eerste instantie werd er 1 pannenkoek vergeten. Dit werd, na een telefoontje, hersteld en voorzien van een extraatje in de vorm van een lolly. Erg leuke goedmaker! Wat erg vreemd was is dat de bezorger uitgebreid stond te fotograferen/selfies stond te maken bij ons binnen. Vervolgens, bij de nalevering, stond de betreffende jongeman nog zeker 10 minuten voor ons pand. De temperatuur van de pannenkoeken mag ook wel iets warmer.